ösregn och åska

Jisses vad det har regnat idag, ja det regnar fortfarande , och det är nästan lite översvämning ute på stenplattorna på baksidan och snacka inte om åska, det har mullrat och blixtrat hela eftermiddagen..Phuu...tur man kom innanför dörren innan det började åska i alla fall, jag som e livrädd för åska!!
På jobbet idag så regnade det däremot lite mellan varven och jag vet inte om det är vädret som har gjort att jag har haft himmla ont i mitt vänstra knä idag, det har varit en sån där molande enträgen värk, Just nu känns det väl lite bättre men nu är jag istället sjukt trött så jag känner att det blir tidig säng för mig idag, ska faktist gå o knyta mig efter att jag är klar med detta inlägget, Jag satt ju och somnade i min fåtölj innan när jag slötittade på tv och då är det ju ingen mening med att kämpa sig vaken bara för att det är Lördag! Kan det vara hösttröttheten som kommer smygandes redan????  Liiiiiite tidigt va? Men idag har det faktist varit ganska höstlikt...dock inte så kallt förstås.
Nä nu ska jag dra mig uppåt och slänga mig i sängen och ligga där uppe och kolla lite på tv innan man faller in i sömn, så godnatt  och ha en fortsatt skön Lördagkväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0