farmor!

Jahapp, så var första skoldagen slut och det har varit ovanligt tyst egentligen mot vad det brukar vara en vanlig skoldag, men de flesta har väl börjat sent förmodar jag och mopedåket har inte riktigt satt fart ännu,annars är det full rulle utanför fönstret här hemma med mopedljud och fniss o annat! ( bor ju lixom DIREKT vid skolan ) .

FÖRSTA DAGEN I NIAN


Kan inte riktigt fatta att hon nu är äldst av barnen på skolan? det var ju inte alls längesen hon började sjuan och kände sig mer eller mindre ganska förvirrad av allt det nya och allt på den STORA skolan...hur hon skulle hitta och div andra bekymer! Nu helt plötsligt är det hon som kommer hem och säger:

- mamma...herregud vad sjuorna är små och förvirrade!!! men man känner igen sig när man var där!

Mmmm...ändå skönt att höra att hon kommer ihåg hur det var att börja på en helt ny skola med en massa större barn omkring sig, kanske hon lär få ta hand om en förvirrad sjua inom det närmaste? Man vet ju aldrig? och Denise är ju en väldigt snäll och omtänksam person, så det är nog lätt hänt att någon liten sjua kommer och tyr sig till henne. 

Jaja...hon fick sitt shema och hon börjar 9 hela denna veckan så det är ändå ganska skönt eftersom det blir lite sådär mjukstart! 

Idag har jag varit ledig och jag var och fixade skärpet som de glömt ta bort larmet på, sen åkte jag och hälsade på min lilla gulliga farmor och det kändes väldigt hårt att se henne...Ucsh för att bli gammal och orkeslös!!! Men jag är ändå glad över att jag åkte dit, nu vet man verkligen inte hur länge man har henne kvar här? Idag kändes det lite som en *tidsfråga*? meeeen....hon har ju återhämtat sig innan, så man vet ändå inte?

Ska försöka åka in dit efter jobb nu i veckan oxå eftersom hon nu ligger i närheten av mitt jobb, även om det känns tungt att se henne så sjuk så är det ändå värt det!

ÄLSKAR DIG FARMOR!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0