konstig uppfostran

JAG ÄR ARG, JAG ÄR BESVIKEN OCH JAG ÄR ÅNGESTFYLLD!
MEN MEST AV ALLT ARG!!!!!
hur sjutton kan man resonera som vissa människor gör? JAG KAN BARA INTE FÖRSTÅ DET? jag och mina två brödrar är från två vitt skilda världar och om jag ska vara ärlig så föredrar jag MIN VÄRLD!!!
I min värld tar man hand om sina nära och kära oavsett vad!!! Visst kan man ha haft världens bråk med sin ena förälder!!! HERREGUD!!! TILLHÖR INTE DET LIVET LIXOM??? jo det kan jag tycka eftersom jag själv har varit i bråk med mina nu vuxna MOGNA barn! SOM OXÅ HAR GLÖMT OCH *GÅTT VIDARE I SITT FÖRHÅLLANDE TILL MIG/OSS*
Man kan inte *hela* tiden skylla på mamman eller pappan!! ju mer vuxen man blir så har man egna värderingar och mål i livet...den som inte kan stå till svars för sina egna mål i livet ska heller inte skylla ifrån sig! då tycker jag bara att man är FEG OCH ÅTER FEG!!! 
JA rent ut sagt feg om man bara låter åren gå förbi en utan att kunna resonera om problemen.
Jag fattar inte vem som har lärt mig och vem som lärt mina bröder dessa saker?
Visst har jag bråkat med min mamma..tusentals gånger...visst har jag bråkat med min pappa om än lika många gånger, vi har slagits, skällt, kastat ord och div saker men ÄNDÅ lyckas JAG bli vän med båda parter!!!
VARFÖR KAN INTE MINA BRÖDER BLI DETSAMMA????

Jag älskar mina bröder men idag fick jag reda på något som TYDLIGEN har varit på tal en ganska lång tid och det gör att jag bara blir illamående så fort jag bara tänker på det, Vet nu vad ALLA i den kretsen har tyckt/tycker om mig inners inne! så snacka om att vara FALSKA!!!!! FY SÖREN

men jag behöver INGEN! jag har mina barn och dom älskar jag över allt annat och jag tror att dom älskar mig över allt annat oxå!! Trots en massa bråk ibland!!!

kram


Kommentarer
Postat av: lill

snacka om att inte veta ett dugg stefan o peter är inte ovänn med sin far utan det är bara som du fått för dej utan dom har glidit ifrån varann om du vet vad det är ?

sen ska du inte uttala dej när du inte vet fakta utan ta reda på det nästa gång. sen är det ingen som tycker illa om dej som du fått för dej men du beter dej som en barnunge ibland så då har även vi rätt till o bli förbannade. o sen en sak till BLANDA INTE IN DINA BARN I DETTA SOM DU GJORT

2010-08-27 @ 17:26:57
Postat av: Jayne

Oj...lilla vän... hur det än är så älskar jag dej !!!! För mig är du en sann vän.

Kram

2010-08-27 @ 20:00:12
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: annette

För det första LIll så har jag inte blandat in mina barn i detta, men dom har ögon och öron att se och lyssna med. dom är typ inga bebisar längre och dom bildar sig egna uppfattningar även dom! Du blandade själv in jeppe genom att berätta för honom att vi var ovänner. Ibland säger du A men håller dig till B.

sen var det du själv som kräkte av dig igår att jag är pantat i huvudet och att ni egentligen aldrig velat ha med mig att göra! Synd att jag raderat allt för där skulle varit exakta ord som du skrev, och det var INTE roligt att läsa!!!

Visst att dom har glidit ifrån varandra, men ta inte alltid för givet att jag ska vara en slags informationskälla bara för att det typ är jag som pratar med fadern, som du sa! Är dom nu inte ovänner så kan man mycket väl lyfta på luren och fråga själv...menar hon har inte NYLIGEN blivit sjuk...det har pågått ända sen hon låg på MAS och det vet både stefan o peter om!!

Det har gått upp och ner med henne hela tiden, och visst kan jag berätta det lilla jag vet men dom kan oxå fråga och då hade jag givetvis svarat, det gjorde jag sist när hon var så dålig!

Jag skrev för ett par dagar sen på FB att jag varit och hälsat på henne, redan då kunde stefan ha frågat! och eftersom du läser min blogg så har du information där oxå! Han har väl kontakt med Eli? hur ska jag kunna veta att ni inte redan vet??? Ni pratar väl med Annelie? jag är ingen tankeläsare och kommer aldrig bli det heller!

2010-08-27 @ 20:01:44
URL: http://loppingvin.blogg.se/
Postat av: annette

Tack Jayne!

2010-08-27 @ 20:05:08
URL: http://loppingvin.blogg.se/
Postat av: annette

och detsamma Jayne!! ( glömde säga det ) :))

2010-08-27 @ 20:19:53
URL: http://loppingvin.blogg.se/
Postat av: lill

jag har inte blandat in din son som du säger i något utan ja sa bara om han ville tatta mej fast vi bligt oväns de var allt. sen har stefan inte kontakt med varken elly eller annelie som du tyckt tro att hon sen har gått upp till oss 2 ggr kan ju inte vi hjälpa men de finns ingen kontakt. o som du skriver att jag sagt du e PANTAD dom orden har jag heller ALDRIG sagt till dej så även det e fel. det e skillnad på barnslig o pantad. + att vi inte vill umgås med dej det är oxå ett stort fel som du fått för dej o skriver ut de så alla vet. ta reda på varför istället som vi inte kör ner till oxie. sen visst håller jag med dej att stefan eller peter kan oxå lyfta luren o fråga men när man inget vet så blir de att man inte gör det tyvärr. tror inte dom tar för givet att du ska vara en informationskälla heller men allt som händer får dom reda på genom inger ( stefans ord ) du säger att de var inte roligt o läsa vad ja skrivit tror du det är roligt för mej o läsa det du skriver ord som jag aldrig sagt över huvud taget DET ÄR DÄREMOT INGE KUL O LÄSA allt detta skit började med att någon e sjuk samt dålig inf. från alla det är inte klokt man vet faktiskt inte hur länga vi har varann kvar har du tänkt på det. o att du e en tankeläsare har ja inte sagt men gud va skoj om du varit det då hade du ju visst vad som skulle hända.

2010-08-28 @ 11:11:59
Postat av: annette

Ärligt talat så orkar jag inte Tjaffsa om detta, tar för mycket energi! Och det spelar ändå ingen roll vad jag skriver för jag TYCKS ju tro så mycket!!!??

2010-08-28 @ 20:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0