motivation

Så skönt det känns idag, Nu har jag jobbat mina 4 dagar och imorgon är jag ÄNTLIGEN LEDIG *glad som en ärta*
Som jag ska soooova imorgon :) ...hmmm...men njaa..så blir det förmodligen inte, men ändå skönt att vakna och slippa ha pressen på sig att man måste bege sig iväg.
Är det fina vägar imorgon så kanske jag tar min pärla till bil och kör ut och handlar lite, ev kör jag in och hälsar på min mamma o Nisse, men allt beror som sagt på hurdant väder det blir!

Ikväll har jag suttit och förhört Denise på engelska glosor, vet inte vad som flugit i tösen?? hon är JÄTTEMOTIVERAD med skolan just nu!  och INTE klagar jag på det inte "TVÄRTOM" jag blir bara sååå förvånad eftersom man hela tiden fått tjata...TJATA---och TJATA på henne om att det är superviktigt att sköta skolan men första halvan av 8:an var det mycket problem, såg nästan aldrig att hon gjorde läxor, mycket frånvaro, och hon låg verkligen risigt på det, enligt kvartsamtalen man har med mentorn.
Danny o jag försökte prata med henne och förklarade att det är *hennes framtid* som står på spel och att hon inte ska lyssna på sina kompisar, jag förklarade även för henne att de kompisar hon har just nu, de kommer hon kanske inte ha kvar i gymnasiet utan där skapar hon sig nya kontakter, sen menar jag inte att hon ska förlora alla sina vänner som hon har just nu men när man väl kommer upp i gymnasiet så blir man mer vuxen och man kanske växer ifrån de kompisarna man hade i högstadiet? Och framförallt de kompisar som kanske fått en till att bry sig mindre om skolan.

I vilket fall som helst så är det JÄTTEKUL att se att hon verkligen kämpar just nu och att hon samtidigt tycker det är kul!  Hoppas bara att det fortsätter hela terminen igenom!!  men man får försöka peppa henne så mycket det går, och när hon väl ser att det ger resultat på prov/läxförhör så tror jag nog att hon kommer lösa detta!





Nu ska jag gå o kolla * halv 8 hos mig *


puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0