21:15

Och nu sitter jag och väntar på att Denise ska komma hem, hon ville vara ute till 22 men jag sa att det räcker till halv 10. Även om hon är ledig imorgon så tycker jag ändå inte om att hon är ute för länge.
Idag blev det ingen middag här hemma utan det fick bli snabblagat såsom coop pizza...inte världens godaste men går väl an när man är hungrig och när man inte kan hitta på nåt annat.


Imorgon ska jag i alla fall fixa en paj efter utbildningen, har redan skrivit ner vad jag ska handla, så är det bara till att sätta igång med det så fort man kommer hem.
Nu i påskhelgen ska Danny börja lägga plattor i trädgården..just nu har vi gräs på två ställen men på det ena stället ska det som sagt läggas plattor istället och där ska vi då ha trädgårdsmöblerna, kommer nog bli bra och lättare att hålla rent, man kommer ju inte dra in en massa gräs o jord som man gjort innan när man gått barfota där ute på sommaren.

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och förbereda mig inför morgondagen, ladda kaffekokaren, hitta fram kläder, förbereda lite mat som jag kan ha med mig, jaa..o lite annat smått innan sängen kallar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0