äntligen snart barfota!

Vilken underbar dag det har varit idag, jättevarmt och skönt! Jag tog ingen jacka på mig imorse när jag körde till jobb utan jag hade bara en typ blus och en enkel kofta på mig och jo, jag var liiiite nervös imorse när jag kom till jobb att det ev skulle bli för kallt för ett tag var det faktist ganska kyligt, men sen till slut lyckades solen komma fram och det var helt Gudomligt! De flesta som jag såg går fortfarande omkring med tjocka vinterjackor,mössor o vantar och där kom jag jättetunnt klädd *L* gissa om jag kände mig lite dum men samtidigt måste alla dom där påklädda människorna oxå ha kännt sig dumma i detta vädret!?
Jag vet ju att det inte e bra att klä av sig för snabbt men vad gör man inte? jag hatar pluffsiga jackor och jag lovar NU E DET INTE LÄNGE TILLS STRUMPORNA RYKER OXÅ! gillar nämligen inte strumpor och det första jag gör när jag kommer hem det är just att slänga av mig strumporna.
Jag vill kunna röra på mina tår helt enkelt, fötterna ska vara fria från en massa strama tyglar!



(INTE MINA)


Häromdagen köpte jag billig benfri fläskkarre, jag har funderat hela dagen på vad jag skulle göra med det? Danny ville grilla men nääää....hela sommaren blir full utav grillat så det var jag inte direkt pigg på, jag var mer sugen på en gryta av nåt slag o sen kom jag på att jag hade sett en gryta på just fläskkarre inne hos www.ensidamedmat  så japp där hämtade jag hem receptet och just nu står min gryta och puttrar på svag värme och än så länge smakar den underbart! 
Återkommer med recept senare! för nu ska jag ta tag i lite annat här först!

CHIAO


Kommentarer
Postat av: Jayne

Ja idag var det UNDERBART väder...helt enkelt bara härligt !!!

Hoppas inte regnet kommer och förstår nu, som det står i tidningen...vill inteee

2010-03-26 @ 21:17:28
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0