Gomorgon sköna Lördag!

Hmmm..eller tjaa skön och skön, det går ju att diskuteras men skönt att vara ledig, mindre skönt med vädret, vart blir sommaren av som de lovade för ett par dagar sen? jag har då inte sett röken av vare sig någon sol eller någon värme! Någon annan som har lyckats med det bättre än mig kanske???

Imorsse när jag vaknade så blev jag INTE GLAD, trippade ner för trappan i vanlig ordning och vad ser jag!!!

Jo Felix har bajjat på min ena svarta lurviga matta SHIT...SHIT...SHIT...det är ju en svår matta att tvätta men ska se om man kanske kan få bort det med högtryckstvätten...hoppas det!!! konstigt att han alltdid ska bajja på just mattorna, kan han inte bajja på bara golvet om han nu är så, så att han måste??

Danny springer omkring och letar efter sina nycklar här hemma, dom är spårlöst borta och på sin knippa har han ju ALLA nycklar, till bilen, till verkstaden, till båten, till hela huset och jag tror t om att han även har nycklar till sitt jobb på den nyckelknippan INTE BRA!!! däremot är det ju inte första gången han slarvar bort sina nycklar men ändå konstigt att dom inte finns någonstans. Jag är mest rädd att han har glömt dom i dörröppningen och att någon har norpat sig åt dom, eller att ev Denise har dom för ibland lånar hon även mina nycklar till grinden när hon e ute med felix, så vi får väl hoppas på det och jag har nyss smsat henne ( hon sover över hos en kompis )

Nu ska jag leta upp nåt recept att laga idag

pösski på er!


Kommentarer
Postat av: jayne

Hoppas du får mattan ren igen!!! dessa härliga djur.. hi hi hi hi.. Vem vill bajsa mitt på golvet..känns bättre på matta kan jag tänka mig.. men förstår din tanke också!!!!

Vår katt kräks när hon ätit blommor, vilket hon gör ofta.. och då ALLTID på mattor... :)

Nycklar.. jag har också alla min nycklar i en knippe.. som jag kan dela, men de sitter på samma. Tycker det är smidigt för då slipper jag leta efter flera... :) Hoppas han hittar dem.

regn ja... idag får det bli en innedag.. kanske lite mys pys i soffan med ngn film och ngt gott att tugga i sig.

Maken handlade tårta idag... vi var och lämnade av syster vid tåget och skulle köpa med oss bullar hem.. då slog han till med tårta.. Ja.. vi får fira att det är mitt i maj... kan ju inte fira solen... eller ....

Kram

2010-05-15 @ 12:07:06
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: GrayDOROTHY35

People in all countries get the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> from various creditors, just because it's easy.

2012-07-05 @ 11:54:01
URL: http://goodfinance-blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0