tjat...tjat....o åter det jävla tjatandet!!

Det ALLRA VÄRSTA JAG VET DET ÄR ***TJAT*** och det kan man tydligen få från alla håll och kanter och jag bara HATAR DET!!! jag blir mer o mer motståndare ju mer man TJATAR!! och så är det här hemma just nu!

Danny tjatar om en jäkla badpool att bygga i trädgården, jag har sagt NEJ!! av många olika anledningar.
Han i sin tur tror att allt skulle fixa sig mellan oss??????????
jag bara tittade på honom och *virrade* på huvudet! VAAAA SJUTTON TROR HAN?? att man kan bygga ett förhållande på en badpool? ?? *skrattar så jag nästan dör*

Han kan lova guld och gröna skogar men i verkligheten funkar det ju inte så och det vet jag efter att ha kännt honom i över 20 år!
däremot sa jag till honom att han vill ha en pool enbart för att *IMPA* på grannar och att han sen ska kunna sitta och svira i sin djädra pool varenda helg!!!!???? HUR LÄNGE ORKAR MAN MED SÅNT?
Denna poolen är då både vinter och sommar....alltså man kan bada i den på vintern o man kan bada i den på sommaren...Mmmm...tacka vet jag en liten söt pool på sommaren när det är VÄLDIGT varmt o så....man va F-N ska han ha en pool till på vintern!

***för dig och mig***      sa han!!

Hmmmmmmmmm
för det första så är man såååååå frusen på vintern att man inte ens har lust att ta av sig strumporna (trots att jag hatar strumpor)
menar hur skulle det då kännas att ta av sig ALLA kläder bara för att springa ut i en jävla tunna?? och som säkert tar flera timmar innan den ens blir varm???

Ibland lever mannen här i huset i en drömvärld där han tror att han är RIK,OBEKYMRAD,JÄTTEVACKER,BEGÅVAD OCH ja gud vet allt?
men man kan inte leva på fest hela livet, IBLAND MÅSTE MAN BARA BLI VUXEN!!!

VISST badpool låter SKITHÄFTIGT!!! men jag ser det långsiktigt...vad som kommer och ske om vi har denna badpool i trädgården...skilsmässa inom ett par månader!
VARFÖR?

PGA

FEST VAR O VARANNAN DAG SOMMAR SOM VINTER SÅKLART!


Kommentarer
Postat av: Hollie28PATTON

Students in the whole world <a href="http://www.exclusivepapers.com">buy essays for cheap</a> or custom essay at the term paper writing services. Students know about the academic papers writing from the custom writing services.

2012-03-30 @ 04:10:05
URL: http://www.exclusivepapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0