Tjolahopp och tjohej!!



ja man blir så glad av att se att solen e framme *TJOOOOHOOO* !!! Kan det vara sommaren som är på väg??? njaaa...nu ska man nog inte ta ut sin glädje i förväg tror jag för imorgon har de lovat sämmre igen..men hur var det nu med det där...KAN MAN VERKLIGEN LITA PÅ DOM DÄR SPÅGUBBARNA???
JAG
har bestämt mig för att inte lita alltför mycket på dom i alla fall. Ska helt enkelt förbereda mig på att det blir dåligt väder imorgon så slipper man bli sur och deppad. :))

Idag var halva styrkan iväg på en *bemötande kurs* så det var många vikarier inne men det gick bra ändå, imorgon är det andra halva styrkan som ska dit och bland dom är jag inräknad så WOOOHOOO....jag får sova liiiite extra imorgon *glad...glad...glad*  börjar inte förrän klockan 9 men imorgon slipper man åtminstone Nydala...imorgon blir det Lindängen...*hihi* *WOOOOW* vilken skillnad! men kan faktist vara skönt att slippa jobba en dag, och slippa se samma eländiga parkering och samma eländiga trista torg!

Nu har jag nyss satt in middagen i ugnen...det blir ugnsstekt falukorv med god fyllning idag..RIKTIG HUSMANSKOST! **MUMS* Och det börjar redan lukta ljuvligt i köket!!

pösski på er och hoppas ni passar på att njuta av solen!!


Kommentarer
Postat av: SolomonLUZ

Your idea related to this good topic seems to be good and lots of people can utilize that for their dissertation international. But some of scholars very often use the aid of <a href="http://master-dissertations.com">dissertation service</a>.

2012-07-11 @ 09:59:18
URL: http://master-dissertations.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0