gokväll i stugorna

Ujjj, så mörkt det börjar bli på kvällarna nu, menar klockan är bara 5 typ och det är mörkt som natta ute redan, då kan det vara mysigt att tända upp lite ljus inomhus, så visst kan hösten ha sin lilla tjusning ändå trots allt!
Det goda med hösten är att det luktar så vansinnigt gott av alla blöta löv som trillat ner, det luktar helt enkelt HÖST!!!
OCH vilka vackra färger sen!!!





på jobb igår, när jag riktigt njöt av doft,kyla,och färgerna.
Sen är det ju skönt att komma innanför dörrarna när man kommer hem och slippa bege sig ut igen, tända upp lite levande ljus, laga middag, och bara ta det där lilla lugna.

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta mig en runda till det nyöppnade möbelvaruhuset som har öppnat vid gamla Ikea, ska försöka åka dit så tidigt som möjligt så man slipper alla köer för jag tror nog att där kommer vara GALET massa folk imorgon, så japp vid 9-10 ska jag nog allt försöka vara där, ska bli jättekul att gå och kolla på alla fina saker och som sagt *JAG* hittar ALLTID något av intresse ;))

Nu har mina kryddburkar som jag köpte på ikea för ett tag sen äntligen kommit på plats, jag var så smart att jag satte dom på kylen och det blev riktigt bra måste jag säga!


ska bara ta och fylla dom med lite spännande kryddor oxå :) men visst blev det fint!?
och jag vill ha fler!!!

min hylla har oxå kommit upp som jag köpte förra veckan tillsammans med lite muggar och så här blev det!




Japp, jag är SUPERNÖJD!!

Nu ska jag bara kasta ut alla andra skräpmuggar som man samlat på sig, såna där som man typ bara har en 3-5 st utav...huuuu...vad ska man med skitet till??

Trappan har legat lite på is ett par dagar nu ( ja egentligen föööör länge ) men det är tack vare att det5 är så mörkt när man kommer hem, men imorgon efter att jag vart i möbelvaruhuset så ska jag minsann måla hela djäkla trappan, i alla fall EN gång!! Det borde jag hinna med imorgon för så hemskt mycket är det inte kvar att måla på den!

Nu Däremot måste jag bege mig ut i tvättstugan, trist att behöva tvätta efter jobb men SÅÅÅÅ mycket skönare att slippa tvätta imorgon när man är Ledig och kan göra en massa annat KUL!! ;))

tjolavippen på er o ha en bra Onsdagkväll!

Kommentarer
Postat av: Jayne

WOHO....fräcka kryddburkar...vill ha jag med!!! IKEA sa du.

Ja,,,,, du alla dessa muggar och glas och annat smått..bra att ha..ifall att..eller..ehhh NEJ kasta!

Såg att du varit i möbelaffär idag med..KUL. Såna trådgardiner har jag i vardagsrummet..bruna.

Kram på daaaaaj

2010-11-04 @ 18:43:41
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: lill

det blev ju skitfint med den hyllan för den e snygg bra jobbat

2010-11-05 @ 20:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0