KOBAJJA

Nu undrar jag lite var Mr D och Jeppe befinner sig någonstans? men jag ska inte ringa och fråga. dom kommer hem när dom kommer, stack ju ut igår för att fiska och fixa med båten och skulle sova över vilket de sannolikt har gjort, men idag har jag typ inte hört ett ljud från dom...ja det gjorde jag ju inte igår heller men då visste jag ju! Idag trodde jag i alla fall att de skulle komma hem eller i alla fall höra av sig? men NIX!!
MEN så länge jag inte hör något från Becky så är säkert allt lugnt, annars hade hon ju hört av sig till mig! Jag kommer absolut inte vara den som ringer och frågar, sånt slutade jag med för många år sen...kan man inte själv ringa? så varför ska en annan ringa? NÄÄ!! det är slut med sådant!
Dom kommer helt enkelt hem när det är dags ;)

Det har varit en skön dag hemma idag och jag har typ gått ut och in hela dagen, däremot har jag inte solat så mycket...vet inte vad det är med mig men jag känner mig liiiiite rädd för solen just nu!! JAG SOM ANNARS ÄLSKAR SOLEN!!! Jag har blivit så fruktansvärt rädd för cancerrisken som solen innebär och jag går hellre blek hela sommaren än sätter mig och riktigt *steker mig själv*
Jag får helt enkelt försöka få färg genom att bara gå omkring :)

Imorgon efter jobb ser jag fram emot att köpa lite saker...vad?
ja det får ni se imorgon :))

kram o ha en fortsatt bra skärtorsdag

*P.S* Här luktar ko bajs*
var kan det komma ifrån? (bor inte ens i närheten av några kossor ju) ????


ME TODAY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0