ektorp soffa

Nu har jag gjort mig skuldfri fär denna månaden oxå och det känns himmla skänt även om jag hade en hel del räkningar denna gången, sen har jag utsett vad jag vill ha fär soffor nu när storarummet blir klart, var ju på Ikea idag och där hittade jag ektorps soffa, så himmla snygg och superskän att sitta i.....säkert TOPPEN att somna i oxå ;)) när man kollar film typ!! *L* så jo det får bli två st tresits soffor i blekinge vit tyg! Hmmm....tjaaa...inte så bra kanske med tanke på katt och hund, men jag får färsäka spärra av på nåt vis fär jag vill verkligen ha dessa soffor, kommer bli superfint i mitt storarum snart och jag ser så fram emot att få handla hem allt jag vill ha :)
Så småningom ska jag även ha ett litet nätt matbord där inne men man kan inte handla allt på en och samma gång, färst och främst blir det nu soffan och en expedithylla som jag typ ska avskärma så att det blir en mysig tv-härna! Sååå mysigt så mysigt!!
I helgen kan jag väl räkna med att det kommer att vara klart  och då är det ju bara till att hålla koll efter mäbler, hylla och sånt kan man ju ev hitta på Blocket fär halva priset mot Ikea så det skadar ju inte att hålla koll där ute.
Idag har jag varit ledig och det har varit hur skänt som helst, men nu har jag fyra arbetsdagar kvar att jobba innan jag är ledig nästa gång Phuuu...känns ganska avlägset just nu måste jag erkänna! Men jag hoppas att det går fort, ja jag är ledig på Tisdag, samma dag som Lisette flyttar hemifrån...så givetvis ska jag fälja med och kolla in deras lgh..kommer bli spännande att se hur den ser ut :)
Lisette är lite bättre med sin färkylning, men hon stannar hemma resten av veckan,lika bra att bli hemma tills man är helt frisk!! Själv blev det inget med färkylningen som jag kände av häromdagen..på morgonen när jag vaknade var jag fullt frisk igen så det kändes bara bra :)
Nä nu får jag ta och sätta in lite rendisk från maskinen så att man slipper gära det imorgonbitti!

HA EN FORTSATT BRA KVÄLL!


Kommentarer
Postat av: Petra

De är jättefina.. Roligt med nytt fräscht!!

2011-01-27 @ 21:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0