Njuter..

...Av tystnaden här hemma :) känns så lugnt och fridfullt och det är skönt efter en jobbelördag.
Det var meningen att jag skulle köra till Limhamn för att hämta jeppe och mr D  som varit ute och fiskat idag, men så ringde Mr D och sa att jag inte behövde för han skulle sova över hemma hos sin mamma idag eftersom Bengt och han skulle ut och kvällsfiska...och Jeppe hade redan kört hem. :))
Nu är det bara jag och Denise hemma och det är sååå skönt!!
Jag ställde mig och stekte upp lite pannbiffar när jag kom hem som blir middag imorgon, sen diskade jag upp en maskin och tvättade upp en maskin kläder och nu sitter jag bara här och bara njuter av stillheten! :)
När Mr D är hemma så är det alltid fullt liv..nästan så man kan bli trött på det ibland..grannar kommer och grannar går, känns lixom att man aldrig får vara ifred! JUST DÄRFÖR NJUTER JAG JUST NU! :)) så tyst och skönt och ingen som kommer och går hela tiden..inget festande alls typ!
Denise o jag ska ta och köpa oss varsen pizza sen, inte lönt att stå och hålla på med mat till bara henne och mig och visst är det väl gått med köpepizza ibland? *L*

Ikväll blir det nog bara soffläge för både mig och Denise, kolla på någon bra film kanske, och bara koppla av för allt vad vi är värda :))

såå nice!


Kommentarer
Postat av: jayne

Hoppas ni hade en skön kväll!

Jag njuter också mer och mer av just lugn, att inte alltid behöva fara och ha mig. Fanns en tid då jag var tvungen att vara igång hela tiden, men... inte längre :)

Ha en bra söndag nu.

2011-07-31 @ 10:24:05
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0