grått och trist

ucsh ja så mörkt det är ute idag, man känner verkligen att hösten är på G med stormsteg! Kanske är det slut på det fina varma vädret nu? *snyft* Man får T om nästan ta och tända upp lamporna här hemma trots att klockan bara är 13:00 :(
Jaja..nu ska vi inte gnälla..hösten är trots allt ganska mysig den oxå :) Nu kan man äntligen börja med levande ljus igen som jag älskar! och man kan krypa upp i soffan när man kommer hem från jobbet med en go filt omkring sig utan att få dåligt samvete, som man ju kan få ibland om det är strålande väder men ändå sådär sofflat som man kan vara vissa dagar! ;)
Nya middagar har jag senaste tiden varit helt värdelös med, men det ska bli ändring på det snart :) ja jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga över huvudtaget den sista tiden, men det är väl som med allt annat, det går helt enkelt upp och ner det där, Ibland är det roligt och ibland är det mindre roligt!
Nu ska jag snart gå upp och ta mig en ducsh och sen rota lite i frysen för att se om jag kan hitta något spännande till middag imorgon då Lisette har äran att komma hit :))

På¨återseende!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0