grattis min dotter 21 år

Min data krånglar ännu o jag blir snart galen på den, men nu har Jeppe lovat komma hit på Fredag efter jobb för att fixa den...Just nu sitter jag på Denises lilla mini PC och det är jobbigt när man inte är van.
Idag fyller min stora dotter Lisette 21 år GRATTIS GUMMAN!!! hoppas ni har en fin kväll i sthlm?? ska bli kul att höra imorgon när hon kommer hem.
Vi steg upp i vanlig ordning tidigt på morgonen för att sjunga till henne (har det som tradition här hemma) ända sen de var bebisar har vi stigit upp tidigt för att gå in och sjunga med våra vackra stämmor *hehe* kanske inte så skönt att vakna till dock??
Hon gick i alla fall ner i köket för att öppna sina paket...lite ´var det som hon hade önskat sig så det var ju bra, hon var även väldigt spänd och nervös eftersom Christoffer skulle komma för att hämta henne tidigt på morgonen, däremot hade hon ingen som helst aning vad de skulle hitta på...senare skickade hon ett sms till mig där hon talade om att de var på väg till Sthlm!!! Ja så jag tror nog att de ska ut o festa ikväll om jag känner dom rätt *L*
Själv har jag varit på Kockums Fritid hela dagen, mmn dagar...vård oc omsorgsdagar. Intressant och det var ganska skönt att slippa jobba idag. Nu är det bara två dagar kvar till helg och jag bara längtar nu!!! Kómmer bli två sega dagar att jobba känner jag på mig, o snacka inte om nästa vecka....FYYY BUBBLAN...då kommer dagarna snigla sig fram!!! 
Men nu ska jag i alla fall ner och köra runt bland köttbullarna som jag har på stekjärnet. 

ha en fortsatt fin onsdagkväll!! 

Kommentarer
Postat av: Jayne

Datorer... ja..yngste sonens krachar hela tiden... så fixar han den..så krasch... bom.. USCH

Idag ahde han suttit och jobbat med skoluppgift..nästan klar och datorn kraschar. Han fick göra om allt på min dator...usch stackarn.

Helg JAAAAAAAAAAAA...vill jag ha.

Kram

2009-11-25 @ 21:54:55
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Eva

Min helg börjar imorgon, är ledig i 3 dagar nu. Guuuud vad skönt det ska vara för vi har haft för djävligt på jobb med miljoner patienter känns det som. Två timmar till att jobba sedan....åhhh ja hem och skriva på mitt extra jobb, snyft men sen ledig.

2009-11-26 @ 13:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0