ONSDAG KVÄLL 18:32

Ja då var det Onsdag kväll, skönt nu har man bara två dagar kvar att jobba sen är jag långledig Lör,Sön och Mån.
Idag känner jag mig ganska trött i kroppen, men efter jobb så körde jag och Lisette till jägersro ( hon hade varit på medarbetssamtal med Britt, vår chef) så vi körde direkt efter jobb, Lisette skulle köpa sig en mascara och det blev även att jag köpte mig en.
Sen gick vi in och handlade på coop forum, där dom just nu har massa taco artiklar till halva priset, så vi bestämde oss för att ha det till middag idag. Vi hjälptes åt att fixa till det när vi kom hem så nu har vi nyss ätit.




Det var gott men har blivit lite väl ofta nu på sista tiden så nu får det minsann vara bra med tacos för ett tag framöver :)
Nu ska jag nog bara gå och titta lite på Tv...*HALV 8 HOS MIG* och *Bonde söker fru* ska jag i alla fall titta på, men jag känner att jag ev kommer att slumra till i min fåtölj, så trött känner jag mig idag.

DU FÅR HA EN TREVLIG KVÄLL!


Kommentarer
Postat av: Jayne

Gokväll på dej.

Japp..snart helg... som jag längtar! Ska sova borta på lördag..hos en väninna...vi ska dricka vin och snacka.. så jag får sova äver där. Hon bor på landet utanför Trelleborg. DÅ ska familjen äta TACOS!!!! hi hi hi hi

Ha det gott.

2009-11-11 @ 21:03:17
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0