ok då ska jag berätta...

Om veckans meny som jag hade!! *GLAD* jag har följt den till punkt och pricka fram till Fredagen, sen förberedde jag ju Lördagens middag men igår Lördag var vi ju då inne hos grannen och åt, så lördagens middag fick vi då äta idag istället och eftersom vi gjorde det så kunde jag ju inte laga söndagens mat...hur proppmätt hade man inte blivit då? *hehe*
Tycker det är JÄTTESKÖNT att ha en veckomatsedel att följa, jag tror aldrig jag har varit så avkopplad på jobbet när det börjar närma sig slutet på dagen...för då har jag oftast sprungit omkring som en hönssjuk tupp och försökt komma på vad man ska ha till middag PHUUU!!! jättejobbigt har det varit och många gånger slutade det med att jag inte fixade middag ens eftersom jag helt enkelt inte kunde komma på en sammanhängande måltid!
Nu har jag gjort upp ytterligare en matsedel för veckan som kommer och ja, såklart kommer jag följa den så gott det går...sen kan det ju alltid hända saker och ting som gör att man helt enkelt får avstå en eller två dagar.
jaja, helgen har varit helt ok här hemma..mycket jobb i trädgården och nu börjar det likna något så idag torkade jag golven och satte in mina svarta ludna mattor igen, de har inte vart på nu på ett tag eftersom man drar in så mycket skit när man går ut och in fram och tillbaka.

Klockan e snart 8...smulan e inne och nu väntar jag bara på Denise, hon fick va ute till halv 9 idag efter mycket tjat...annars tycker jag att 8 räcker när de går i skolan..men ok, NÅN gång kan man släppa på tyglarna!

Nu ska jag själv gå och ta mig en ducsh och sen sätta mig uppkrupen i min fåtölj tills jag somnar! ;))

ha en fortsatt fin kväll!


KRAM FRÅN MIG



Kommentarer
Postat av: Jayne

Mmmmm även här är veckans matlista skriven. Kollat att allt finns hemma och ja... Klart! Jag har skrivit fram till torsdag, På fredag slutar jag 13.00 så då ska jag iväg och handla hem ngt gottigt... har ju en vecka på mig att tänka...



Såg att ni börjar bli klara med plattorna..KUL.. ser bra ut! POOL...ja...finns nog badpooler på BR... hi hi hi hi.

2010-04-11 @ 20:47:03
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0