rehabilitering hela dagen!

Ujj vilken dag, inspirerande och intressant men samtidigt ganska jobbig, ja i alla fall den sista 1 1/2 timmen, man är lixom inte van vid att vara inomhus hela dagen så det tog verkligen på krafterna, OCH INTE KÄNNER MAN SIG FRUSEN HELLER!!! ;) när man väl kommer hem menar jag!
Annars har dagen vart hur trevlig som helst och en *skön grupp människor* man ska ha att göra med nu några onsdagar framöver, inte någon som var typ mer än den andra om man säger så utan det kändes som att alla var där på ett och samma villkor och det betyder mycket tycker jag, jag hatar när vissa personer ska spela ALLAN och visa sig mer DUKTIGA och SMARTA än alla andra,trots att de egentligen bara gör sig till åtlöje.
Såååå jo det kändes bra!!
Vi fick göra MÅNGA kroppsövningar som man egentligen är *medveten om* men som man aldrig tar sig tid till att göra när man väl är inne hos vårdtagaren, just för att man har sina rutiner och att det oftast ska gå så fort som möjligt och att inte tiden är med en.
Egentligen ska man strunta i hur lång tid det tar för man kan skada sig själv långsiktigt om man arbetar som vi gör och inte tänker på hur vi bockar och böjjer oss och många gånger använder vi armarna mer än benen som egentligen är MYCKET STARKARE och som man borde arbeta mer med!
Just därför blir det många gånger förslitningar i armar, axlar och rygg på oss inom vården och säkert många andra yrken! 
så jo man fick sig en tankeställare....vi får se hur det går de andra Onsdagarna?

Nu håller jag på med middag och sen ska jag bara ta o koppla av.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0