Brrr...kallt

Ojj så skönt det är att vara hemma och att vara inne i värmen, slippa behöva gå ut i kylan mer denna dag..för det var ju hemskt vad jag har frusit idag, men man springer ju oxå mycket utomhus på mitt jobb..man går  från den ena vårdtagaren till den andra. Och Idag har det varit riktigt,riktigt ruggigt väder, ett typiskt sånt där *krypa upp i soffan* Väder :) och det kommer jag nog göra efter att jag har varvat ner.
Fortfarande många som är sjuka på jobb i maginfluensan men ta i trä så har jag inte kännt av nånting! ÄNNU ska man kanske säga?
Hoppas att morgondagens jobb går lika bra som det har gjort idag, för trots kyla och influenser så har dagen ändå flytit på ganska bra och tiden har gått fort!
Men nu ska jag ta och fixa mig en kopp varm te, alltid gott när man känner sig lite så där frusen som jag gör just nu!

HA EN BRA LÖRDAGKVÄLL!

Kommentarer
Postat av: mamma

Tycker synd om dig. Men jag längtar ändå efter mina vårdtagare. Sitter ju här hemma o blir fetare o fetare på goda middagare som Nisse gjör . Varför skafffar ni två inte en restaurang . Nisse o du menar jag ni värkar att va lika glada för mat.HA HA ja du har väl blitt bra nu på sistone Kram Mamma PS fort f inte bra i handen kommer kanske inte att jobba mer

2010-01-16 @ 19:28:30
Postat av: annette

hej mamma!!!



Ringer dig imorgon ( sön )

2010-01-16 @ 21:40:22
URL: http://loppingvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0