strumpor kan vara ett mysterium?

Oansdagen är slut och nu e det bara två dagar kvar att jobba, hoppas att de går fort så att man ÄNTLIGEN kan hålla helg :)

Idag började Danny måla intill toaletten, så vi fick flytta garderober o annat som stod i vägen, sen började han maskera o allt medans jag började med middagen!


jag vill verkligen hjälpa till att måla men hasn säger hela tiden *NEJ* fastän jag vet att jag är intresserad utav målning, men han e väl rädd att det ska bli kladdigt? Jag vet inte?

jaja...jag fixade middagen i alla fall och idag blev det pannbiffar, stekt potatis och stekta champinjoner.

 


Mmm...det var gott med en enkel middag idag, hade ju även stekta champinjoner till som låg över biffarna!

 

Dagen har varit bra förutom vissa saker med dottern då!, ho piercade ju läppen i helgen *svart* utan min vetskap och nu har hon börjat få problem med att det gör ont!!! Hon kan inte skruva av det o  ta loss det själv så nu vet jag inte hur vi ska gå till väga?

 



ska man kontakta den hon har gjort det hos eller ska man kontakta vårdcentralen?


Ibland blir jag bara så TRÖTT på min tonårsdotter så jag skulle vilja gå i ide tills hon växer upp o har barnbarn till mig typ!
Likadant Lisette, hon var gråtfärdig idag när jag pratade med henne....det visade sig att *lillasyster* varit inne på hennes rum o tagit en ring som betyder MYCKET för STORASYSTER plus lite andra saker som lisette köpt till håret.

VAD SJUTTON SKA MAN GÖRA!!!!!!????

jag har två envisa,enträgna,stolta,egotrippade DÖTTRAR framför mig! den ena skriker ut sin ilska, och den andra tittar med råddjursögon o ser VÄLDIGT oskyldig ut! Hmmm???

Man står i ett väldigt dilemma i dom lägena, o speciellet om man inte själv har sett något som de påstår vara sant!

 

Förresten!!! hur har ni det med era strumpor i er familj? här hemma e det rena katastrofen var gång jag tvättar!!! så här såg det ut bland strumporna sist jag tvättade

 


en utav var? inte en enda strumpa som har ett par med sig??? FATTAR INGET!!!


Kommentarer
Postat av: Jayne

Hej

Som piercad själv och som mamma till en piercad son...så KONTAKTA de som gjorde det. VAR gjorde hon det??? Man måsta ha föräldrarna MED om man är under 18 och man måste vara 15 år .

När Victor hade problem så ja..tog jag av piercingen...för att låta det vila. Men hålet växte igen...

Har hon ngt att tvätta med?? Man ska gurgla 3 ggr om dagen med tex Listerina, sen ska hon ha antiseptisk solution utanpå... har hon det???

Inga smutsiga fingrar!!!!!

2010-03-03 @ 22:09:36
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Eva

Åhnej, min stora fasa att Mimmie ska komma hem med piercing i ansiktet. Om det blir infekterat kör ut henne till vårdcentralen för det kan gå illa. Annars får hon försöka tvätta med Alsolsprit, kanske lägga en tuss på utsidan med tejp över. Brukar dra ut skiten. Jag har lovat Mimmie piercing i naveln om hon går ut med bra betyg när hon går ut 9:an och det tjatar hon om varje dag. Ja, men kom hem med bra betyg annars blir det inget hotar jag henne. Ja,,,,dessa små...vad säger man?

2010-03-04 @ 16:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0