sen kräftis

Jahapp, så är helgen snart slut och en ny vecka vankas, det är SJUKT vad fort helgen kan gå, tycker det är trist att helgerna ska gå så himmla fort och man snart är på ruta MÅNDAG igen!!
Helgen har i alla fall varit helt ok, Igår var vi på kräftskiva hemma hos Leif och Eva och det var jättetrevligt trots att jag inte äter kräftor!!! Räkor däremot älskar jag.
Vi sjöng och skålade och hade det allmänt trevligt, jag tog det dock väldigt lugnt med drickat eftersom jag varit illamående under hela Lördagen.
Nu har vi bestämt att vi ska träffas en gång varannan månad och bjuda på middag och skjuta på låtsasankor med gevär..typ en skytteklubb :)) och nästa gång blir det här hemma och då har jag redan bestämt mig för att bjuda på foundy. det brukar alltid vara uppskattat!

Lite bilder från gårdagen:




en god blå drink som de bjöd på när vi kom oxå lite heta korvar





såg sååååå gott ut när man kollade in i köket!



ett hav av kräftor



och räkor som jag föredrar



Linda skulle visa hur hon äter kräftor och det var inte mycket hon åt på en hel kräfta!! Hon käkade bara typ stjärten, inte alls så som de flesta äter kräftor.



Männen står och skjuter mot låtsasankor


Linda blev lite rund om fötterna och lite smått galen :))



En fin lilja som Eva hade inhandlat, den luktade gudomligt god!

Ja kvällen var verkligen trevlig och vi var hemma kring halv 2, känner mig ändå ganska pigg idag och det tack vare att jag var så försiktig med drickat. Och inatt när vi kom hem så plockade jag fram en fransyska från frysen och det står på Dannys lott att tillaga den till middag :)) så ja idag blir det en riktig söndagsstek, ska bli hur gott som helst!

Nu ska jag upp och ta mig en ducsh.

see ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0