dyrt att älska sina djur

detta får bli ett väldigt kort inlägg, men fy tusan så dyrt det är att måna om sina husdjur, har nyss kommit hem efter att Denise och jag spenderat ett par timmar inne på djursjukhuset med smulan, jag märkte på en gång jag kom hem att hon inte mådde bra och med tanke på alla hennes kräkningar så blev jag självfallet orolig och faktist så har jag aldrig sett henne så slö som hon var ikväll. Jag ringde ut och frågade och de tyckte att jag skulle komma in med henne.
Denise följde med.
Läkaren var jättetrevlig, en ung kille bara eller tjaaa...i 35 årsåldern i alla fall...han tog sig verkligen tid att lyssna och klämma på henne, tog tempen på henne, och gav henne vätska in i huden samt ett blodprov som med glädje visade bra resultat...lever o njurar och allt annat såg bra ut förutom en vit blodkropp som var liiiiite under värdet där det skulle ligga och då tyder det på att det kan vara fråga om en bakterie eller ett virus, men det ska gå över av sig själv. Dock får man ändå hålla koll på henne så att hon dricker ordentligt, men jag fick hem sprutor som man i värsta fall kan ge henne vatten i mungipan med.
Jag är verkligen glad att jag åkte in med henne trots 2400 spänn fattigare!!! Nu vet jag att det inte är något allvarligt med henne iom att de tagit blodprov och allt såg bra ut.
Hon får helt enkelt vila bort viruset hon har i sin lilla kropp. :)

Nu ska jag oxå gå upp och Soooova!! är såååå trött!! men nu kan man i alla fall sova i god ro nu när man vet!

kram o sov gott!


Kommentarer
Postat av: Jayne

OJ..... Har ni försäkring eller det kvittade i detta läget?? Vi har på båda...

VÅR...vill ha VÅR. Värme värme och kunna sitta på utetrappan med en kopp kaffe och bara njuta...det vill jag NUUUUUUU

Kram på dej.

2011-02-23 @ 09:08:01
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: lisette

skööönt att man äntligen fått veta vad det är. :)) stackars kattafanskap :D

2011-02-23 @ 11:36:27
URL: http://lajsette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0