sjuk

Ucsh vad jag mår idag!, vaknade i normalt tillstånd och åkte iväg till jobb, men ju mer tiden gick destu mer förkyld blev jag och jag var tvungen att åka hem kring middagstid.
Jag kan inte förstå hur det bara kan komma sådär utan förvarning? och det värsta är när det sätter sig i mina ögon som det gjort idag allteftersom..
Åkte direkt hem och la mig på soffan och somnade, och nu har jag nyss tagit en treo eftersom det gör ont i bihålorna.
Hoppas bara jag är frisk till söndag då jag vill åka och hälsa på *lilla familjen*  Jag längtar ju så eftar att få hålla i Wilma, få lov att byta blöja på henne och bara få snusa in hennes lilla babydoft!
Längtar oxå efter att få testa på att köra motorväg efter ett antal år..ser ju fram emot det men vill ju ha någon brevid mig när jag kör som ev kan ta över om ifall jag skulle få panik? Ja jag har inte kört motorväg på säkert 3 år nu och det är ju egentligen hemskt när man har körkort! Och det värsta är att jag vet inte varför jag inte klarar av det? Det har lixom knutit sig i magen på mig varenda gång jag närmar mig en motorväg..NU FÅR DET VARA NOG!!!!
Nu MÅSTE JAG LÄRA MIG IGEN...annars kommer det ta sååå lång tid mellan gångerna till Wilma och det vill jag absolut inte!!

Nä har feber känner jag och ska lägga mig ytterligare på soffan!

ha en fin kväll alla där ute

P.s Jayne..om du ser detta!!!
varför kan man inte komma ut på din blogg?
står att man måste ha namn och lösen?
vad menas med det?



Kommentarer
Postat av: Petra

Krya på dig!!

Träna träna träna på motorväg.. Nu har du ju ett fin mål att komma fram till, lilla Wilma.. kram

2011-09-02 @ 06:04:08
Postat av: Katja - Foodelicious

Vad tråkigt att vara sjuk. Hoppas du mår bättre idag och att kycklingen i kantarellsås du ska laga ikväll får dig må ännu bättre! :)

2011-09-02 @ 10:46:10
URL: http://foodelicious.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0